آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

تغییر ساعت فعالیت میادین تره‌بار در ایام ماه مبارک رمضان

تغییر ساعت فعالیت میادین تره‌بار در ایام ماه مبارک رمضان ساعات فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران در ایام ماه مبارک رمضان تغییر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ساعت فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران در ماه مبارک رمضان تغییر کرد.

 

بر این اساس، ساعت کاری تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران صبح‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و بعدازظهر‌ها از ساعت ۱۴ الی ۱۸ است.

 

همچنین روز‌های جمعه -۱۷ و ۲۴ اسفندماه- ساعات کاری تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران از ۸ صبح تا ۱۳ است.

 

این در حالی است که میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران از ۲۵ تا ۲۹ اسفندماه از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شب به صورت یکسره فعال هستند.

 

بر اساس این اطلاعیه همچنین روز پنج‌شنبه -۳۰ اسفندماه- تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران فعال هستند و تمامی مرخصی‌های روزانه و تشویقی پرسنل میادین و بازار‌ها از روز پنج‌شنبه ۲۳ اسفندماه تا پایان سال جاری لغو است.

 

در ادامه اطلاعیه روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران درباره فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در سال ۱۴۰۴ آمده است: در سال جدید نیز از روز جمعه اول فروردین تا روز یکشنبه سوم فروردین‌ماه تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران تعطیل هستند.

 

همچنین از روز دوشنبه ۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ تنها میادین ۲۲ گانه میوه و تره‌بار شهرداری تهران از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۳:۰۰ فعال بوده و از روز سه‌شنبه ۵ فروردین تا روز یکشنبه ۱۰ فروردین، تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار از ساعت ۸ الی ۱۳ فعال خواهند بود.

 

بر اساس این اطلاعیه، روز جمعه مورخه ۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک و روز قدس، تمامی میادین و بازار‌ها تعطیل و در روز دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ (مصادف با یکم شوال و عید سعید فطر) تمامی میادین و بازار‌ها از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۳:۰۰ فعال هستند.

 

لازم به ذکر است در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه -۱۲ و ۱۳ فروردین‌ماه- تمامی میادین و بازار‌ها تعطیل خواهند بود./ شهرداری تهران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار